O Nama

Mi smo Scorpio dekori. Naše ime, već više od dvadeset godina, predstavlja onaj dodir magije koji Vašu kuću ili stan pretvara u prostor koji čini Vaš dom.

Naša ponuda obuhvata ekskluzivne dekorativne tapete, zavjese, dekore, mebl štofove, vodilice za zavjese, karnišne i kićanke. Ono što mi nudimo je dublje shvatanje principa dizajna enterijera. Naš tim je grupa prijatelja koji godinama posvećeno rade ono što vole. Upravo zbog toga, sa vama smo od prve zamisli do trenutka kada svojim bližnjima pokažete novo ruho svog životnog ili radnog prostora.

Mi se ponosimo svojom ekipom edukovanih profesionalaca; oni su tu da Vam ponude najbolje ideje za uljepšavanje Vaše životne ili radne sredine. Danas, na osnovu godinama građenog iskustva, sa našim klijentima učestvujemo u cijelom procesu - od ideje do realizacije.

Naš stručni tim, u saradnji sa Vama ili Vašim arhitektom pronalazi najbolje idejno rješenje za Vaš prostor, a tu ideju potom ostvaruje, do najsitnijeg detalja.

Dobrodošli!

Sviđa vam se ono što viditе?

Naš stručni tim će Vam pomoći da pronađete najbolje idejno rješenje za Vaš prostor.
Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet i raznovrsnost naše ponude! Kontakt telefon: +387 51 212 722

Gdje se nalazimo?

Scorpio Dekori

Lokacija 1:
Kralja Petra I Karađorđevića 44,
78000 Banja Luka (Otvori Mapu)

Lokacija 2:
Braće Mažar i Majke Marije bb,
78000 Banja Luka (Otvori Mapu)

Tel/faks: +387 51 212 722
Mob: +387 65 510 226
Email: scorpio@inecco.net

Uređenje Enterijera

Naša najbolja referenca, i dokaz da vladamo onim što radimo, su mnogobrojni zadovoljni klijenti i njihovi poslovni objekti, restorani, vile, kuće i stanovi.

Naše usluge